Advocatenkantoor Petra Splinter

ADVIES

Wij merken in onze praktijk dat veel problemen voorkomen kunnen worden indien er op voorhand juridisch advies wordt ingewonnen.

Voordat u gaat trouwen of samenwonen is het verstandig advies te vragen. Uit ervaring weten wij dat veel mensen de juridische consequenties van de afspraken niet kennen.

Bent u bijvoorbeeld getrouwd op huwelijkse voorwaarden met een Amsterdams Verrekenbeding? Weet u wat dat voor u betekent als u gaat scheiden? Heeft u recht op partneralimentatie na een samenleving van 20 jaar?

Ook tijdens de relatie kunnen er vragen zijn of de gemaakte afspraken (in akte huwelijkse voorwaarden/samenlevingscontract) nog wel overeenkomen met de wijze waarop partners hun relatie hebben ingericht. Daarbij kunnen er tijdens de relatie wijzigingen optreden bijvoorbeeld door de aankoop van een huis, het starten van een onderneming, de geboorte van kinderen.

Goede juridische informatie over uw rechten en plichten is van groot belang. Advocatenkantoor Petra Splinter kan u hierover een deskundig advies geven.

Ook in de toekomst kunnen er vragen rijzen of de gemaakte afspraken in een scheiding nog wel voldoen bijvoorbeeld omdat de omstandigheden zijn gewijzigd. Ook hiervoor kunt u bij Advocatenkantoor Petra Splinter terecht.

Advocatenkantoor Petra Splinter
Eemlandweg 4
1271 KS Huizen
T. 035-5258158
F. 035-5234653
E. info@petrasplinter.nl