Advocatenkantoor Petra Splinter

MEDIATION

Is er een mogelijkheid om samen met uw toekomstige ex-partner afspraken te maken over de wijze waarop de scheiding moet worden afgewikkeld?

Immers op deze wijze houdt u het proces zelf in de hand en is het luisteren naar elkaar maar ook het bespreekbaar maken van de scheidingsproblematiek (emoties) een belangrijk punt van aandacht.

Wederzijds respect en het blijven communiceren ook in het belang van de kinderen zullen er toe leiden dat u uw ouderrol ook in de toekomst samen kunt blijven vervullen.

Ook als er geen kinderen zijn zal het samen maken van afspraken voor u het voordeel hebben dat u zelf beslissingen kunt nemen en niet afhankelijk bent van een uitspraak van de rechter.

Bovendien zal het scheidingstraject sneller en goedkoper zijn.

Bent u bang dat u onvoldoende kennis heeft om te weten wat er geregeld moet worden en uw belangen onvoldoende aan bod komen omdat u niet bent opgewassen tegen uw partner?

Wij kunnen u geruststellen. Van Advocatenkantoor Petra Splinter mag u verwachten dat wij de gelijkwaardigheid bewaken en u optimaal informeren over de juridische aspecten.

Advocatenkantoor Petra Splinter
Eemlandweg 4
1271 KS Huizen
T. 035-5258158
F. 035-5234653
E. info@petrasplinter.nl